Gratis Aanmelden

Daten met wulpse transsexueel (47)

Lunabig (47)

Ik ben tot nu toe mannen tegen gekomen die dachten mij aan te kunnen. Helaas verkeerd gedacht, daar was blijkbaar niets van waar! Wie denkt mij wel aan te kunnen? Ik wil graag dat je mij alle hoeken van het huis kan laten zien, maar dat ik jouw ook eens goed te grazen mag nemen. Wordt het wat denk je? Ik kan niet wachten, ik hoor van je....

Maak contact met haar
  1. Naam: Lunabig
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 05/04/1975
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Daten met wulpse transsexueel Lunabig van 47
Doloortje (29)
★★★★☆
Ik heb altijd gezegd dat lengte er niet toe doet maar nu denk ik daar toch anders over. Een lekkere dikke paal is wel een pre voor mij. Ik ben zelf niet groot geschapen maar ik heb wel wat extra,s 2 mooie borstjes zijn natuurlijk ook heerlijk. heb jij zin om met deze wereldvrouw een keertje te daten? Mail me dan?
Neukdate met hitsige tranny
SienGeil (26)
★★★★☆
Ik ben een super hete dame met een heerlijke pik en heerlijke borsten. Ik weet wat ik wil en ik weet ook hoe ik dat wil hebben. Ik heb een paar fantasietjes die ik graag uit zou willen voeren. Waaronder sex met een oudere man en buitenseks. Maar ook een jongere man mag reageren hoor. Voor sex ben ik altijd wel te vinden.
Daten met wulpse ladyboy
Damielle252 (37)
★★★★☆
Ik ben een shemale, van boven een lekkere vrouw, beneden een heerlijke kerel. Helaas heerst er nogal een antieke denkwijze en het lukt me dus niet om een fijn seksmaatje te vinden. Daarom dus al mijn moed bij elkaar geraapt en waag ik hier een poging.
Daten met sexy trans
RebelBelinda (41)
★★★★☆
Jaren geleden ben ik veranderd en is mijn leven compleet omgedraaid. Sindsdien zit ik ook een een relatie. Maar ik merk dat ik ben gegroeid. Ik merk dat ik verder ben gekomen. Ik wil meer ontdekken in het leven en ik wil vooral veel sex hebben
Sexdate met geile trans
Birgit64574 (34)
★★★★★
Als je een girl next door type zoekt dan heb je vast al wel gezien dat ik dat niet ben. Ik ben excentriek, opvallend misschien zelfs en doe lekker mijn eigen zin. En die zin is precies wat mij hier brengt... zin in sex, zin in een gewillige man in bed. Vrouwen heb ik ook geprobeerd maar dat is niets voor mij. Dus kom maar op als je mij lekker vindt!
Daten met bi shemale
YamillaShe (30)
★★★★☆
Ben jij die lekkere geile man die ik zoek? Dat je pik zo hard word dat je lekker diep kan stoten? Dan zoek ik jou Ik ben een shemale met ervaring. Ik woon Roden waar ik je bij mij thuis kan ontvangen. Ik heb ook een auto dus ik kan ook naar jou toe komen als je dat liever wilt.
Neuken in prachtige tranny
Err:Conn