Gratis Aanmelden

Klaarkomen met sexy transsexueel (47)

Machienneke (47)

Mijn vriend komt al lang niet zo vaak meer langs als ik zou willen. Waarom daar geeft hij geen antwoord op helaas. Ik heb zo mijn behoeftes en om die te vervullen zoek ik hier naar een discrete man die af en toe eens langs wilt komen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Machienneke
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Schutterhoef
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 4/8/1974
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Klaarkomen met sexy transsexueel Machienneke van 47
Estherrrrrr (28)
★★★★★
Ik heb voor jou wel wat lekkers in de aanbieding, ik heb namelijk mijn eigen lichaam in de aanbieding. Er zit veel lekkers aan voor jou om van te genieten. Verder maakt het niet uit hoe mijn leven is, als we het maar leuk en lekker hebben samen.
Neukdate met prachtige tranny
AnnemarieBeauty (44)
★★★★☆
Jouw natte droom is een lekker wijf met net dat beetje extra s,. Als we naast elkaar liggen, weet ik precies wat jij lekker vindt.
Neuken met wulpse transsexueel
GeileTonya (31)
★★★★★
Ik kan hier heel erg kort en krachtig zijn, niet moeilijk doen en gelijk zeggen wat ik wil en waar het op staat. Ik wil gewoon SEX en het liefste zo snel en zo vaak mogelijk. Alles mag niets moet, ik sta overal voor open.
Sex met hitsige shemale
ShemaleSM58 (34)
★★★★★
Ik ben benieuwd wie het aandurft met mij op date te gaan! Ik ben al een hele tijd op zoek naar iemand die net zo gek is als ik! Ik spreek niet over echt gek maar ik bedoel eigenlijk prettig gestoord! Dat is dan ook wat je van mij zult merken eens wij samen in bed gaan belanden en ik kan je wel zeggen dat ik een redelijk dominant figuur ben en je dus maar beter kan doen wat ik je aangeef want anders zal ik je moeten gaan afstraffen hoor! Ik kan jou zonder moeite even opbergen in mijn sm-kamer! En je later weer volledig overmeesteren!
Neuken in bi shemale
Flamingo (38)
★★★★☆
Ik vind het heerlijk om mannen te verleiden. Ze stout aankijken vanaf de andere kant van de bar, ze uitdagen op de dansvloer, mijn kontje tegen ze aan te schuren, Ben ik nou een slet of eerder een tease?
Sexdate met geile trans
ManonEnLuna (25)
★★★★☆
Wij hebben een relatie maar we zouden graag eens een lekkere man willen hebben die met ons mee doet in bed. We houden ervan om te geven maar ook om te krijgen. Respect voor elkaar hebben is belangrijk en ook hygiene is belangrijk
Neuken in wulpse ladyboy
Joke
★★★★★★★★★★
Heb je zin om mij beter te leren kennen en misschien wat meer met mij te gaan doen? Vind je me aantrekkelijk en ben je ook vaak opgewonden? Dan wacht ik op jou, lieverd..
One-night-stand met Joke
Melisa
★★★★★★★★★☆
Ik heb altijd zin in vluggertje. Even stiekem rukken, pijpen of neuken in de auto, in de tuin, in de bossen, in het park... Heb je ook zin in sex met mij?
Vluggertje met Melisa
Annemarijn
★★★★★★★★★★
Ik heb zin om weer eens echt verliefd te worden op een lieve man die net als ik ook heel sensueel is en van knuffelen houdt. Alleen reageren als je op shemales valt!
Relatie met Annemarijn
Lindy
★★★★★★★★★★
Lief meisje met lekkere lange pik en platte tietjes zoekt man voor spannende relatie.. Ik hou heel erg van sexy lingerie en van sensuele sex, dus laat wat van je horen!
Relatie met Lindy
© 2024 trannyneuken.nl