Gratis Aanmelden

Neuken in sexy transsexueel (42)

ShemaleChantal (42)

Hey hoi knappe mannen mijn naam is Chantal, een vrouwelijke shemale. Er is niemand die aan mij kan zien dat ik een vrouw benmet een pik en daar ben ik trots op. Ik kleed me netjes, hou ook van mooie sexy kleding. Met mijn lekkere grote pik bied ik natuurlijk welextra mogelijkheden op seks gebied. Wil jij deze extra mogelijkheden met mij uitoefenen? Stuur me maar een berichtje.

Maak contact met haar
  1. Naam: ShemaleChantal
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Rotterdam
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 24/06/1979
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Neuken in sexy transsexueel ShemaleChantal van 42
Loreenaxje_ (33)
★★★★☆
Jij bent een man die mij wel uit nood wil helpen. Jij weet wel hoe je weer lekker plezier in mijn sexleven kan geven. Lekker pijpen, zuigen en sabbelen horen daar zeker wel bij.
Contact met eenzame shemale
SheWill (31)
★★★★★
Ik ben een shemale en ik zoek eigenlijk een vaste neuk vriend. Ik heb al lang geen sex meer gehad. Ik ben al een hele tijd op zoek naar een lekkere geile man, maar helaas is het niet zo makkelijk dan ik dacht. Ik hoop dat jij mij wilt helpen?
Vrijen met geile shemale
WilEensVreemd (32)
★★★★★
Ik heb een relatie, hopelijk vind je dat geen probleem, maar ik wil graag een keer vreemd gaan.
Vrijen met geile shemale
HotJulia (26)
★★★★☆
Ik zal eerlijk zijn: ik ben op zoek naar een leuke sexdate! Ik hou van een lekker lang voorspel, lekker lang gepijpt worden en als je je best doet, zal ik jou ook heerlijk verwennen. Ik heb nog nooit sex in het openbaar gehad maar ook dat lijkt me wel spannend.
Sex met bloedmooie ladyboy
DeelMnBed (40)
★★★★★
Ik ben een behoorlijk heet sletje. Anaalgeil en heel gek op pijpen en neuken. Mijn pik is wat krom maar daarom zeker niet minder lekker.
Vrijen met hitsige trans
Nineke (34)
★★★★☆
Sexueel, sensueel en altijd in voor een lolletje een dolletje en ja, een lekkere beurt kan ik ook altijd wel gebruiken.
Neuken in hitsige shemale
Ietje
★★★★★★★★★★
Ik ben heel vaak geil en heb niet altijd een partner voor de sex in mijn buurt, dus ik ben continu op zoek naar liefhebbers die me willen ontmoeten voor een geil vluggertje
Vluggertje met Ietje
Abeltje
★★★★★★★★★☆
Ik ben nog heel jong en onervaren, dus ik zoek hier mannen om wat meer ervaring mee op te doen. Ik masturbeer heel veel, maar wil nu graag experimenteren met echte sex met anderen.
Vluggertje met Abeltje
Kyra
★★★★★★★★★☆
Zeer potente ladyboy zoekt heren die 's avonds tijd hebben voor sex ontmoetingen met mij. Dat kan in een hotel, bij mij thuis of bij jou thuis. Ik heb een auto.
Sexfriends met Kyra
Nina
★★★★★★★★★☆
Hi, boys, ik wil weer eens een lekkere vent ontmoeten die mijn pikkie hard kan maken en mij lekker wil laten spuiten. Ik zal jou dan ook flink hard laten klaarkomen in mijn mond!
Vluggertje met Nina
© 2024 trannyneuken.nl