Gratis Aanmelden

Neuken met hete shemale (31)

SelineShe (31)

Ik ben een shemale uit Zeist. Ik zoek gratis contacten met geile mannen. Ik heb mijn pik nog maar ben van plan om een geslachtsoperatie te ondergaan. Dan ben ik een 100% vrouw. Ik hou van anaal, rollenspellen, 1 op 1 sex en sex met meerdere mannen. Ik ben vaak erg geil.

Maak contact met haar
  1. Naam: SelineShe
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 21/2/1991
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Neuken met hete shemale SelineShe van 31
CristySexy (33)
★★★★★
Hoi, Cristy hier. Ja ik ben een shemale, getint en van Nederlandse afkomst. Ik heb een paar stevige borsten en een lekkere pik.
Contact met bloedmooie shemale
HotCandy (27)
★★★★★
Vaak wordt mij gevraagd waar ik vandaan kom. Dat is heel simpel. Ik ben gewoon van hier. Hier geboren en getogen en ik ben daar maar wat trots op. Wie ben ik verder? Een hele gewone meid met een leuk leven en een leuke baan. Een relatie heb ik niet en wil ik niet. Maar sex wil ik wel!!!!!
Neuken in prachtige tranny
BabeCindy (32)
★★★★☆
Hoi leuke mannen! Ik ben op zoek naar een man die weet hoe hij een vrouw moet verwennen tijdens een date! Een leuk gesprek tijdens een lekker etentje en niet te vergeten een beetje goede manieren met een spannend en vooral heet einde.
Klaarkomen met prachtige shemale
LeonaShe (32)
★★★★☆
Zelf ben ik een supergeile shemale met een paar lekkere borsten en een behoorlijke dikke paal tussen mijn benen. Dus wanneer je iets met mij wilt gaan doen kun je ook iets verwachten. Ik neuk je graag anaal maar word ook graag anaal geneukt, dit terwijl je mijn pik aftrekt. Pijpen kan ik als de beste, maar wanneer je mij afzuigt spuit ik zo je keel vol!
Vrijen met bi shemale
LadyRR (41)
★★★★★
Ik ben lekker los en vooral prettig gestoord ;). Ik hou van lekkere kinky seks en het mag er van mij dus best wel ruig aan toe gaan. Ik hou van lak, leer en hoge laarzen en vind het ook ontzettend geil als je mij neukt als ik mijn laarzen nog aan heb.
Sex met prachtige trans
Sabine91 (31)
★★★★☆
Ik ben Sabine, een goed geschapen shemale die ervan houdt alles te geven om ervoor te zorgen dat jij de tijd van je leven hebt. Laat me je verboden fruit en kinky smerige geheim zijn! Ik ben 1.70m lang, getinte huid, zeer strak, lekker vol met C-Cup springkussens voor jou om mee te spelen! Reinheid is een must voor mij, en ik ben trots op mijn uiterlijk, dus wees gerust, ik ben altijd fris en ruik hemels.
Sexdating met bloedmooie shemale
Hanneke
★★★★★★★★★☆
Ik voel me de laatste tijd erg eenzaam in mijn bed. Ik zou het leuk vinden om je uit te nodigen bij mij thuis en dan mag je de volgende ochtend weer gaan ;)
One-night-stand met Hanneke
Gioia
★★★★★★★★★★
Ik ben non-binaire en ik zoek een relatie met een man of een vrouw want ik ben ook bi. Ik ben net 18 geworden en heb nog niet zo veel ervaring..
Relatie met Gioia
Carlijn
★★★★★★★★★☆
Sappige shemale piemel zoekt jonge man die mij wil afzuigen tot het einde. Ik heb zin om hard te spuiten en ik wil ook graag jouw pik diep in mijn keeltje voelen klaarkomen...
Vluggertje met Carlijn
Lana
★★★★★★★★★★
Ik ben een beetje verlegen, maar wanneer ik me op mijn gemak voel, kan ik helemaal los gaan. Ik zoek iemand voor een vaste relatie dus als je interesse hebt... ik wacht op je
Relatie met Lana
© 2024 trannyneuken.nl